SBS AUTOMOTIVE

SBS Automotive indkøber, færdiggør, lagerfører, markedsfører og distribuerer reservedele til personbiler og varebiler op til 3500 kg. 

Virksomhedens produktprogram består af sliddele, især mekaniske og hydrauliske bremsedele, styretøj, affjedring, transmission, koblinger, hjullejer og motorophæng. SBS Automotives produkter dækker ca. 95% af volumen til den europæiske bilpark. Men på de vigtige bremseprodukter som bremseskiver og - klodser er markedsdækningen helt oppe 98%  

Produkterne afsættes primært på det frie europæiske eftermarked for reservedele til personbiler og varevogne. Tyskland er det største marked, og Rusland, Skandinavien, Frankrig, Polen og Storbritannien er andre vigtige markeder. Desuden har SBS Automotive et stigende salg i Tyrkiet og Mellemøsten. 

SBS Automotive forsyner og betjener langt de fleste markeder i Mellem- og Østeuropa fra sit distributionscenter i Eisenach (Tyskland), som også forestår pakning af bremsebakker.

Satellitcentrene i Støvring (Danmark) og Chaumont (Frankrig) har primært fokus på de lokale markeder med dag til dag leverancer, og desuden har SBS Automotive et salgskontor i Moskva med fokus på Rusland og Hviderusland.   

Endelig drives en logistik- og pakkeoperation for bremseskiver og -tromler i Stettin (Polen) i samarbejde med en ekstern partner. 

Størstedelen af volumen sælges under SBS Automotives egne varemærker, NK og Eurobrake. NK er typisk positioneret, så det kvalitets-, sortiments- og logistikmæssigt udgør et godt alternativ til egentlige premium brands. NK er derfor velegnet til både distributører, der kun forhandler ét varemærke i hver produktgruppe, og til større kæder, som har brug for et kvalitetsvaremærke til at supplere deres premium brand. Varemærket Eurobrake er primært rettet mod E-commerce segmentet og sælges udelukkende i produktgrupperne, bremseskiver, -klodser og -calipre

Resten af afsætningen sælges især under private labels inden for bremseskiver, -tromler og -bakker. 

Kunderne omfatter et bredt spektrum af internationale, nationale og lokale distributører, herunder kapitalkæder, indkøbsgrupper, selvstændige distributører og E-commerce platforme.

PRODUKTER
SBS Automotive tilbyder et bredt program af sliddele til den europæiske bilpark, solgt dels under eget varemærke NK, dels som private label.Mekaniske bremsedele

Hydrauliske bremsedele

Styretøjsdele og hjullejer

Ophængs og transmissionsdele

Koblingsdele

Elektriske dele

Dele og komponenter til motorophæng​

Læs mere om vore produkter.